SUŠENÁ RAJČATA V OLIVOVÉM OLEJI, farma Di Vito, 280g
Tato rajčata byla sušena na horkém letním vzduchu v italském regionu Molise a Abruzzo. Farmář Luigi Di Vito, ze stejnojmenné farmy, následně rajčátka vkládá do svého olivového oleje. Tím se rajčátka zakonzervují a vydrží po velmi dlouho dobu.
Luigi se svým otcem Giovannim se o své produkty starají s náležitou péčí a to vše následně naleznete i v chuti všech jejich výrobků.
Rajčátka jsou z odrůdy San Marzano, tedy chuťově nasládlá.
Rajčátka mají velmi široké využití v kuchyni. Někdo je rád jen samotná, či s bílým pečivem. Avšak lze je přidat do různých druhů, například Caprese. Naprosto ideální využití je při pečení slaných koláčů a muffinů. V Itálii je přidávají také do těstovin.
farmář Luigi
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.